Месечни архиви октомври 2017

0

МАЛКОТО ПОНИ

Прожекции: 13-19  октомври 2017

Час: 17:00 ч

Цена билет:6лв 
Когато тъмна сила заплашва града на понитата Понивил, 6-имата главни герои предприемат пътуване до края на своя свят Екуестрия, за да спасят любимия си дом.

Сумрачна искрица, Ябълчица, Бързоногата дъгичка, Розовка, Срамежливка и Чаровнца срещат нови приятели по време на незабравимите си, понякога опасни приключения - и ще използват магията на приятелството, за да спасят дома си!

https...
Прочети повече
0

Вездесъщият

Прожекции: 13-19 октомври 2017

Час: 19:00ч

Цена билет:  6лв 
Основното действие във филма се развива в старинен и аристократичен апартамент в центъра на София. В него живее главният герой, който решава, че ще се превърне в Биг Брадър и ще следи всяка стъпка на семейството си посредством скрити камери. Воайорът обаче постепенно се превръща в пленник на своята мания, откривайки, че най-близките му всъщност крият най-големите тайни от него. 

https://y...
Прочети повече
0

Блейд Рънър 2049 3D

Прожекции: 13-19  октомври 2017

Час:   21:00ч

Цена билет: 7лв. ; 6лв - до 14год
По романа „Сънуват ли андроидите електрически овце?“ от Филип К. Дик.

Тридесет години след събитията в първия филм Кей, един нов „ловец” от полицейското управление на Лос Анджелис, разкрива отдавна погребана тайна, която може да предизвика тотален хаос във вече разрушеното човешко общество. Откритието на Кей го отвежда на мисия да намери Рик Декард, бивш „ловец” от същото полицейско управление, изчезнал от света през последните три десетилетия...
Прочети повече